HVAC Site - Professional HVAC Contractors Forum banner
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Vill du arbeta i en av Stor-Stockholms mest expansiva kommuner och endast ha 2 minuters promenad till pendeltåget? Då har vi jobbet för dig!

Trafik- och fastighetskontoret i Sollentuna kommun söker en teknisk förvaltare till fastighetsavdelningen, med fokus på kommunens verksamhetslokaler.
Trafik- och fastighetskontoret ansvarar för förvaltning av kommunens mark och fastigheter samt för kommunens trafikfrågor och parkeringsövervakning.

Som teknisk förvaltare ansvarar du för att våra fastigheter och anläggningar hålls i fint skick och att de är ändamålsenliga. Du följer och säkerställer effektiviteten i det externa driftavtalet för Sollentuna kommun. Till ditt stöd finns kundförvaltare, markförvaltare, energicontroller och funktioner inom ekonomi. Du förväntas bidra med din kunskap och generera idéer och förslag på hur fastigheterna kan utvecklas inom fastighetsområdet.

Arbetsuppgifter

- Som teknisk förvaltare driver och utvecklar du de tekniska fastighetsunderhållet i ditt bestånd. Du ansvarar för att fastigheternas tekniska system och funktion upprättshålls.
- Säkerställer att lagar och myndighetskrav efterlevs.
- Planerar reinvesteringar och arbeta med långsiktig underhållsplanering.
- Ansvarar för statusbesiktningar och uppföljningar samt driver och förankrar förbättringsarbeten i samarbete med kundförvaltare och hyresgäster.
- Driver energi- och driftoptimeringsprojekt tillsammans med energicontroller.
- Upprättar drift-, underhållsbudget samt prognoser.
-Tar fram kalkyler och investeringsunderlag.
- Samordnar mindre/medelstora projekt med våra samarbetspartner.
- Leder extern driftentreprenör och följer upp kommunens driftavtal.
- Ansvarar för och följer upp att systematiskt brandskyddsarbete (SBA) utförs.
- Hanterar och är behjälplig i försäkringsärenden.
- Medverkar vid upphandling av entreprenörer/leverantörer.

Kvalifikationer

- Relevant teknisk utbildning eller minst 3 års yrkeserfarenhet av arbete med Ventilation, Värme och Styr- och övervakningssystem. - - Meriterande är om du har begränsad elbehörighet (BB1).
- Några års erfarenhet av teknisk förvaltning gärna av kommunala fastigheter och från tekniskt avancerade fastigheter.
- God kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området.
- Erfarenhet inom AFF och LOU är meriterande.
- Du har goda IT kunskaper och administrativ förmåga och är van att arbeta i olika fastighetstekniska system.
- Du har lätt för att se ekonomiska samband och har ett affärsmässigt tänk.
- Du utrycker dig väl i tal och skrift
- Innehar B-körkort

Personliga egenskaper

Du är driven och har en förståelse för sambandet mellan fastigheternas olika system. Du har ett brinnande intresse för teknik och tycker att det är kul att få vara med och bidra med din kompetens till såväl våra kunder som internt bland dina kollegor. Din kommunikativa förmåga kommer att vara en mycket viktig del i framgångsfaktorerna för denna roll.

Du hittar lätt lösningar och samarbetar på ett smidigt sätt med olika personer för att nå dina och verksamhetens mål. I ditt arbete är du strukturerad och vill leverera kvalitet. Du ser nytta av att arbeta planerat och strukturerat men kan hantera stressiga situationer då något oförutsett dyker upp. Du delar gärna med dig av din specialistkunskap och bidrar med ditt positiva sätt i förvaltarteamet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett jobb i en omväxlande miljö och med goda utvecklingsmöjligheter. Vi vill tillvarata de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Kontoret eftersträvar också en god arbetsmiljö där varje medarbetare har en sund balans mellan yrkes- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset intill Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av restauranger och service i en nyskapad stadsmiljö.

Detta är en heltidstjänst, tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/8b09189c3877
 
1 - 1 of 1 Posts
Top