Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay - General HVAC Discussion - HVACSite

Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay

 
Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2017, 07:43 AM   #1
Junior Member
 
Spike47's Avatar
 
Trade: Mechanical Engineer
Join Date: Dec 2017
Location: UK
Posts: 1
Default

Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay


Hi there

I have a split air con that I am fitting and the compressor/condensor has been disconected from a LC1 D25 relay .
The question I have is what lead goes were on it .
attaching pic of comressor unit wires and LC1 relay etc .
cheers

Spike
Attached Thumbnails
Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay-img_0638.jpg   Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay-img_0644.jpg   Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay-img_0636.jpg   Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay-img_0642.jpg  

Spike47 is offline  
Warning: The topics covered on this site include activities in which there exists the potential for serious injury or death. HVACSite.com DOES NOT guarantee the accuracy or completeness of any information contained on this site. Always use proper safety precaution and reference reliable outside sources before attempting any construction or remodeling task!

Old 02-16-2018, 03:31 PM   #2
Junior Member
 
madjr12's Avatar
 
Trade: Commercial/Industrial Service Technician
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
Default

Re: Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay


Assuming that you have a three phase compressor, since you have a three phase contractor, just run the compressor leads from T-1 contractor to T-1 compressor, T-2 contractor to T-2 compressor, finally, T-3 contractor to T-3 compressor. Three phase is really that simple.


Sent from my iPhone using Tapatalk
madjr12 is offline  
Old 02-16-2018, 03:32 PM   #3
Junior Member
 
madjr12's Avatar
 
Trade: Commercial/Industrial Service Technician
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
Default

Re: Wiring a Telemecanique LC1 D25 01 Relay


Assuming that you have a three phase compressor, since you have a three phase contractor, just run the compressor leads from T1 contractor to T1 compressor, T2 contractor to T2 compressor, finally, T3 contractor to T3 compressor. Three phase is really that simple.


Sent from my iPhone using Tapatalk
madjr12 is offline  


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Join Now... It's Fast and FREE!

I am a professional contractor
I am a DIY Homeowner
Drywall Talk is for
PROFESSIONAL CONTRACTORS ONLY!

At DrywallTalk.com we cater exlusivly to professional contractors who make their living as a contractor. Knowing that many homeowners and DIYers are looking for a community to call home, we've created www.DIYChatroom.com DIY Chatroom is full of helpful advices and perfect for DIY homeowners.

Redirecing in 10 seconds
No Thanks
terms of service

Already Have an Account?

 

SEO by vBSEO 3.6.1